Nu har jag mitt drömjobb

Jag har gått programmet 30 dagar vid fyra olika tillfällen. Jag får erkänna att jag var lite fundersam första gången jag anmälde mig till programmet. Dock så hade jag arbetat tillsammans med Maria som coach och hade förtroende för henne så jag gav program en chans. Jag älskar Marias kommentar att vi inte är födda att leva ett mediokert liv. Vi är födda för att vi har en unik potential. Ett liv att förverkliga. Nu efter att ha gått programmet fyra gånger så känner jag att jag har kommit närmre min unika potential. Jag har närmat mig mina rädslor steg för steg. För varje gång som jag har gått kursen har jag kunnat fördjupa mina insikter ytterligare. Maria säger att allt vi skapar en relation till, allt vi lyser på, blir upplöst. Jag kan idag konstatera att många av mina rädslor har försvunnit. Nu handlar inte 30 dagars bara om rädslor. Det handlar om livsglädje och om att våga leka med livet. Jag kan se nu 1,5 år efter att jag gick 30 dagars första gången att jag har förändrats som människa. Jag har mitt drömjobb, jag tjänar många många tusenlappar mer än vad jag gjorde när jag började programmet men kanske viktigast av allt jag vågar leva mer och leka mer med livet. Jag vågar möta människor på  ett helt annat sätt och det ger en otrolig livskraft och energi. Under processen 30 dagars har jag fått feedback från de övriga som har gått programmet och även från Maria. Att bli sedd och bekräftad när man skriver om sitt innersta är en fantastisk process som läker och helar. Att bli sedd på riktigt. All feedback har även fått mig att upptäcka nya sidor av mig själv. Maria har skapat ett fantastiskt program som ger resultat för den som vill leva ett gott och fullvärdigt liv och som vill upptäcka hela sin potential.

Linda