Vill du ha mer kärlek, lycka och framgång?

Mission

Vi är inte födda att leva ett mediokert liv. Vi är födda för att vi har en unik potential. Ett liv att förverkliga… och så har även DU. Vi vet att personlig utveckling är vägen till att hitta dig själv och lära känna dig själv på djupet. Det är därför som vi skapat 30 dagar. För att kunna ge dig ett steg på vägen där du på andra sidan kan bli mer medveten om vad som ligger härnäst för dig. Dessutom tror vi på vikten av att ge tillbaka. Därför är vi medlemmar av B1G1 och sprider på så sätt kärlek vidare i världen genom att när du deltar i vårt program så bidrar du till att en familj i Kenya får en get. Den ger dem möjlighet till självhushållning, värme och trygghet.

Referenser

Vårt team

Maria Appelqvist
Maria Appelqvist
Magic Creator
Maria Appelqvist är doktor i sociologi och utgör en av pionjärerna när det gäller professionell coaching i Sverige. Hon är en entusiastisk entreprenör som brinner för att hjälpa människor så att de får de verktyg de behöver så de kan göra bättre val, både professionellt och i sitt eget liv.
Tord Sand
Tord Sand
Love & Marketing Connector
Min roll i teamet som ”Connector” är att som övriga coacha, stötta & vara mentor. Både i relationsbyggandet mellan våra klienter & partners som gentemot sociala medier. /Tord

Mirakel

Här kan du läsa om de mirakel våra deltagare har genomgått!

Kontakt